Hyppää sisältöön

Ylöstalon merenrantamökit

Norrby, Särkisalo Salon eteläisessä saaristossa
isot vuokramökit ja moottoriveneitä kalastajille Salon saaristossa meren rannalla
Vuokramökit ja vuokraveneet kalastajille Särkisalosta - www.ylostalo.fi
Ylöstalon Merenrantamökit Särkisalon kuuluisien haukivesien äärellä
Vuokraa kalastusvene ja merenrantamökki saaristosta
lomamökki meren rannalla saaristossa
lomamökki vuokralle saaristosta meren rannalta

Eteläisen Salon Särkisalossa sijaitsevat Ylöstalon vuokramökit löytyvät suojaisesta sisäsaaristosta Kemiön ja Bromarvin välissä. Jokaisessa mökissä on oma puulämmitteinen sauna, ja kuudella mökillä on oma laituri. Mökit sijoittuvat ilta-auringon suuntaan.  Ylöstalon merenrantamökit ovat suosittuja lomakohteita, majoitusta löytyy sekä yksinäiselle lomalaiselle että kaveriporukalle tai isolle perheelle.

Syksyllä ja keväällä mökeissä käy paljon kalastajia, jotka voivat vuokrata Ylöstalosta veneen  tai laskea omansa Ylöstalon venesatamasta vesille. Suojaisa sisäsaaristo kasvattaa lahtien pohjukoissa lukemattomia haukia, joiden pyyntikausi painottuu keväälle ja syksyyn. Kesäiltaisin houkuttelee meren pintaan syönnille saapuva kuha kalastajia ja keväällä jäiden lähdön jälkeen rannoilta voi onkia siikaa.

Isot ja tilavat merenrantahuvilat

Kolme suurinta huvilaa ovat identtiset Iso-Keisari ja Näsinlinna kymmenellä petipaikalla sekä 7-8 hengen Keisarinna. Iso-Keisari ja Näsinlinna sijaitsevat vierekkäin ja ne varataankin usein parinkymmenen hengen porukoille. Molemmissa on iso tupakeittiö ja yläkerran parvella runsaasti tilaa. Keisarinna sijaitsee venesataman vieressä. Sillä on iso nurmikenttä, jossa voi pelata ja leikkiä, kun taas muut mökit ovat rinnemaastossa.

Ylöstalon merenrantamökit

Ylöstalon pienemmät 4 hengen vuokramökit, punainen tupa Näsinranta ja kallionkolossa seisova Pikku-Keisari sijoittuvat aivan veden ääreen. Saunasta on mukava pulahtaa uimaan, sen sijaan hieman isompi Pekkala tarjoaa merimaisemat ylempää kalliorinteestä. Pekkalan rantaan vievät rappuset. Pekkalan ja Pikku-Keisarin erikoisuuksia ovat seinän kokoiset ikkunat – tietenkin unohtumattomalla merinäköalalla.

Tyylikkäät harmaat saaristomökit

Viihtyisät ja tyylikkäät Villa Albin ja Villa Rufus sijaitsevat pienen metsän suojissa. Merelle ja mökkien yhteiselle laiturille on matkaa 100 metriä. Meri siintää puiden läpi ja läheinen venesatama toimii myös venelaiturina. Molempiin mökkeihin mahtuu kuusi henkeä.

Myös meiltä

Ylöstalon merenrantamökit ovat oiva majoituskohde Villa Meressä järjestettävien juhlien vieraille. Pidämme myös aitoa saaristoravintolaa Nixor Niksaaressa.

 

 

Tutustu tarkemmin Ylöstalon vuokramökit Facebook Instagram Saaristoravintola Nixor Juhlatalo Villa Meri
Yhteystiedot
Ylöstalon Matkailu ja Villa Meri
+358 (0)40 568 6929
Norrbyntie 135
25630 Särkisalo
https://www.ylostalo.fi/
Juha Karimo 040 540 4342