Hyppää sisältöön

Juhlatalo Villa Meri

Juhlatalo Villa Meri
Ylöstalon Villa Meri Särkisalossa eteläisen Salon saaristossa
Villa Meren juhlasali on avara ja yhtenäinen
Juhlatalo Villa Meri sijaitsee rauhallisella paikalla meren äärellä Särkisalossa
Villa Meren saliin mahtuu reilut 80 henkeä
Villa Merestä avautuu hulppeat näkymät merelle
Juhlatalo Villa Meren näköalasaunaan mahtuu 15 henkeä

Ylöstalon merellinen Juhlatalo Villa Meri ympäristöineen tarjoaa unohtumattomat puitteet järjestää juhlia ja yritystilaisuuksia. Tyylikkäisiin ja viihtyisiin tiloihin mahtuu kesällä 80-100 henkilöä. Talo sijaitsee eteläisessä Salossa Särkisalon saaressa mäntyrinteessä. Upea näköala merelle avautuu ilta-auringon suuntaan.

Villa Meri on suunniteltu häitä varten.

Yhtenäinen juhlatila on avara, siellä kaikki vieraat ovat samassa isossa juhlasalissa. Ammattitasoinen keväällä 2021 uusittu keittiö on toteutettu catering -ammattilaisia kuunnellen. Hääjuhlien koristelu alkaa yleensä perjantaina, halutessaan Villa Meren huoneet voi varata valmisteluja varten jo aikaisemmin. Villa Meren luovutus on vasta sunnuntaina klo 16.00. Läheisellä kalliolla, jonka nimi on enteellisesti Sulhasmäki, on vihitty monta paria.

Upeassa 15 hengen näköalasaunassa voivat sulho ja bestman lieventää jännitystään jo perjantaina tilojen koristelujen jälkeen ja samalla pulahtaa vuokrattavaan kylpytynnyriin. Pitkän matkan takaa tuleville vieraille löytyy majoitusta Ylöstalon vuokramökeistä. Villa Meri on nykyaikainen rakennus, jossa ei vedä eikä vihellä, siksi se on loistava paikka myös talvihäiden viettoon.

Kokoustilat ja perhejuhlat

Väljät ja tyylikkäät tilat, oma rauha, tilava moderni keittiö, näköalasauna ja sijainti keskellä Etelä-Suomea hyvien kulkuyhteyksien varrella mutta silti saaristossa tekevät Villa Merestä mielenkiintoisen kokouspaikan. Saaristoon päästäksesi sinun ei tarvitse jonottaa lautoille. Pyydä tarjousta kokouspaketista tai syntymäpäiväjuhlista. Vieraasi voivat viipyä Ylöstalon vuokramökeissä pidempäänkin.

Villa meren yläkerran aulassa saunan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mukavat kokoustilat. Kokouspaikaksi voidaan valita myös juhlasali, jos esim. koronatilanne edellyttää väljyyttä ja hyvää ilmanvaihtoa.

Muuta meiltä

Aito saaristoravintolamme Nixor Särkisalon Niksaaressa on suosittu kesäinen terassiravintola.

Ylöstalon kotisivut Ylöstalon merenrantamökit Saaristoravintola Nixor Facebook Instagram
Päivitetty 26.4.2022
Yhteystiedot
Ylöstalon Matkailutila
040 5686929
Norrbyntie 135
25630 Särkisalo
https://www.ylostalo.fi
Juha Karimo puh. 040 540 4342