Hyppää sisältöön

Juhla- ja kokoushuvila Villa Meri

Juhlatalo Villa Meri Särkisalossa Salon eteläisessä saaristossa
Kohde on huomioinut osittain saavutettavuuden.
Ylöstalon Villa Meri Särkisalossa eteläisen Salon saaristossa
Villa Meren juhlasali on avara ja yhtenäinen
Villa Meren saliin mahtuu reilut 80 henkeä
Villa Merestä avautuu hulppeat näkymät merelle
Juhlatalo Villa Meren näköalasaunaan mahtuu 15 henkeä
Metsäkokous-Villa-Meressä-Salon-eteläisessä-saaristossa.

Ylöstalon merellinen Juhla- ja kokoushuvila Villa Meri ympäristöineen tarjoaa unohtumattomat puitteet järjestää juhlia ja yritystilaisuuksia. Tyylikkäisiin ja viihtyisiin tiloihin mahtuu kesällä 80-100 henkilöä. Talo sijaitsee eteläisessä Salossa Särkisalon saaressa mäntyrinteessä. Upea näköala merelle avautuu ilta-auringon suuntaan.

Villa Meri on suunniteltu häitä varten

Yhtenäinen juhlatila on avara, siellä kaikki vieraat ovat samassa isossa juhlasalissa. Ammattitasoinen keväällä 2021 uusittu keittiö on toteutettu catering -ammattilaisia kuunnellen. Hääjuhlien koristelu alkaa yleensä perjantaina, halutessaan Villa Meren huoneet voi varata valmisteluja varten jo aikaisemmin. Villa Meren luovutus on vasta sunnuntaina klo 16.00. Läheisellä maisemakalliolla, jonka nimi on enteellisesti Sulhasmäki, on vihitty monta paria.

Upeassa 15 hengen näköalasaunassa voivat sulho ja bestman lieventää jännitystään jo perjantaina tilojen koristelujen jälkeen. Pitkän matkan takaa tuleville vieraille löytyy majoitusta lähellä sijaitsevista Ylöstalon vuokramökeistä. Villa Meri on nykyaikainen rakennus, jossa ei vedä eikä vihellä, siksi se on loistava paikka myös talvihäiden viettoon.

Meiltä myös

Aito saaristoravintolamme Nixor Särkisalon Niksaaressa on suosittu kesäinen terassiravintola, jonne saavutaan tapaamaan kavereita ja kuuntelemaan livemusiikkia kauempaakin.

Villa Meren luontokokoukset Ylöstalon kotisivut Facebook Instagram Ylöstalon merenrantamökit Saaristoravintola Nixor Ravintola Nixor Facebook
Yhteystiedot
Ylöstalon Matkailutila
040 5686929
Norrbyntie 135
25630 Särkisalo
https://www.ylostalo.fi
Juha Karimo puh. 040 540 4342