Hyppää sisältöön

Saaristoravintola Nixor

Niksaarentie 340, Förby, Särkisalo
Saaristoravintola Villa Meri sijaitsee pienellä saarella Niksaaressa Särkisalossa eteläisessä Salossa
Lomailijan kannattaa välillä pitää vapaata ruuanlaitosta
Saaristoravintola Nixorin istumapaikat lomittuvat kivasti kalliomaisemaan
Saaristoravintol Nixor sijaitsee kalliolla pienellä saarellä
Meri tarjoaa upeita näkymiä Nixorin asiakkaille
Saaristoravintola Nixor sijaitsee pienellä saarella eteläisessä Salossa

Saaristoravintola Nixor

Terassiravintola Nixor sijaitsee eteläisessä Salossa Särkisalon Niksaaressa. Rennossa hyvän tuulen terassiravintolassa nautit ystävien seurassa kauniista kesäpäivästä, pistäydyt perheesi kanssa lounaalla tai pidät kesälauantaisin hyvää meininkiä livemusiikin tahdittamana. Nixorissa on A oikeudet ja keittiö tarjoaa mm. herkullisia salaatteja, tuhteja hampurilaisia ja tulisia wingsejä. Välillä lomalaisenkin kannattaa pitää taukoa ruuanlaitosta ja pistäytyä terassilla ihan vaikka vaihtelun vuoksi.

Entinen lossikioski

Tunnelmallisella hirsimökillä on vuosikymmenien historia pienimuotoisena kioskikahvilana lossin kupeessa. Muutaman viime vuoden aikana on tiloja laajennettu ja kehitetty viihtyisäksi terassiravintola- ja illanviettopaikaksi. Olemme vuosittain tehneet lisää asiakaspaikkoja kalliolle ja nyt niitä on lähes 120. Kysy myös sup -lautoja vuokralle. Kesällä 2023 lisäsimme asiakkaiden toiveesta venepaikkoja.

Saaristoravintola Nixor sijaitsee lähellä meriluontoa

Sijainti pienessä saaressa sillan kupeessa on paras mahdollinen: katsot mihin tahansa terassilta, on vastassa kaunis saaristomaisema ja liplattava meri. Aurinko hemmottelee asiakkaitamme värikkäillä auringonlaskuilla.

Nixoriin pääsee veneellä ja autolla. Etäisyys maanteitse Salosta 45 minuuttia (45 km) ja Särkisalosta 7 km. Olemme avoinna toukokuusta elokuuhun.

Aukioloajat

Tarkistathan aukioloaikamme Facebookista tai Instagramista, sillä aukioloajat vaihtelevat. Sieltä löytyvät myös ohjelmat ja esiintyjät.

Nixorin kotisivut Facebook Instagram Ylöstalon merenrantamökit
Yhteystiedot
Saaristoravintola Nixor
+358 (0)44 551 5555
Niksaarentie 340
25640 Förby