Hyppää sisältöön

Makumatka herkkujen Saloon autolla

Reitti alkaa Salon torilta

Lähde makumatkalle herkkujen Saloon ja ihastu seudun kahviloihin, ravintoloihin, panimoihin ja leipomoihin. Herkkusuille on tarjolla lähiruokaa ja -juomaa koko reitin pituudelta.

Nappaa eväät mukaan Salon torin monipuolisesta valikoimasta, hyppää auton kyytiin ja lähde tutustumaan Salon seudun tarjoamiin herkuttelumahdollisuuksiin. Tällä matkalla nautiskelet hitaista päivistä idyllisissä kahviloissa ja persoonallisissa ravintoloissa, joissa paikallisista raaka-aineista luodut makuelämykset valmistetaan sesonkien mukaisesti. Pääset nauttimaan myös tilapuodeilta ostetusta lähiruoasta, vastapaahdetusta kahvista tai vaikkapa paikallisesti valmistetusta omenamehusta ja siideristä. Salon kylien panimoissa pantu olut ja leipomoissa taiotut herkut on helppo viedä kotiväelle tuliaisiksi.

Suussa sulavan ruoan lisäksi reitti tarjoaa lukuisia sympaattisia pikkupuoteja sekä laadukasta majoitusta ja mielenkiintoisia tapahtumia. Tutustu Salon seudun palkittuihin kyliin tai vieraile Teijon kansallispuistossa, jossa pääset nauttimaan luonnosta ympärivuotisesti. Tältä matkalta viet kotiin hyvän mielen lisäksi myös paikallisesti valmistetut herkut ja tuliaiset.

Lisätietoa reitistä