Hyppää sisältöön

Vicksbäckinlahden varauskota – Natura Viva

Matildanjärven pohjoisranta, Teijon kansallispuisto

Vuokraa upea kota Teijon kansallispuistossa. Vicksbäckinlahden kota on hieno kohde monenlaiseen tapahtumaan.

Suunnitteletko työpaikkasi tyhy-päivää tai vaikkapa ystävän polttareita? Vai haluatko lähteä perheen tai kaveriporukan kanssa nauttimaan luonnosta. Vicksbäckinlahden varauskota Teijon kansallispuistossa soveltuu tällaisten juhlien ja kaikkien kokoontumisten tukikohdaksi erinomaisesti. Natura Viva tarjoaa vuokralle tätä idyllistä luontokohdetta Teijolla. Vicksbäckinlahden kotaan mahtuu kerrallaan jopa 50 henkeä. Kota soveltuu mainiosti myös yön yli retkelle, sillä kodassa on mahdollista yöpyä kuusi henkilöä.

Hieno sijainti

Vicksbäckinlahden kota sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Matildanjärven pohjoisrannalla, parin kilometrin päässä Natura Vivan Teijon Luontokeskuksen toimipisteeltä. Samoin Teijonselän merialueen rantaan Mathildedalin kylään on parin kilometrin matka. Kylässä voit vierailla käsityöpajoilla, syödä hyvin ravintolassa ja nauttia paikallisen panimon tuotteita pubissa. Lähin kauppa sijaitsee muutaman kilometrin päässä Teijon kylällä.

Vicksbäckinlahden varauskodalta on myös loistavat mahdollisuudet monenlaisille ulkoiluaktiviteeteille. Kota sijaitsee Matildanjärven kierroksen varrella – tämä viiden ja puolen kilometrin patikkareitti Teijon kansallispuistossa on helppokulkuinen ja soveltuu vaikka työporukan tai koko perheen ulkoiluretkeksi. Reitin varrella kävellään pitkospuilla suomaisemissa ja ohitetaan Teijon Luontotalo, jonka yhteydessä palvelee myös kahvila kaikkia Teijon vierailijoita.

Luontokeskuksen yhteydessä on myös Natura Vivan välinevuokraamo, josta saadaan vuokralle kajakit, kanootit, SUP-laudat ja soutuveneet sekä Fatbike-maastopyörät isommillekin ryhmille.

Loistavat puitteet

Vicksbäckinlahden varauskota sopii erinomaisesti juhlatilaksi – kodan seiniä kiertävät lampaantaljoilla pehmustet penkit ja istumatilaa on jopa 50 hengelle. Täältä kelpaakin aloittaa työporukan virkistyspäivä tai polttariporukan luontohetki. Natura Viva järjestää myös ohjattuja ulkoiluretkiä ja tapahtumia Teijon kansallispuistossa, kysy lisää ja sovi juuri Sinun tarpeisiisi soveltuvimmat aktiviteetit.

Yhteystiedot
Natura Viva
+358 10 292 4032
https://naturaviva.fi/fi_FI/varauskota-teijon-kansallispuistossa/hirsikota-matildanjarvella