Hyppää sisältöön

Veljesten kurkut

Skotlannintie 43, Ylönkylä

Veljesten kurkut – perinteisellä reseptillä hapatettuja suolakurkkuja Perniöstä

Veljesten suolakurkut viljellään, valmistetaan ja pakataan Perniössä, Vainion perhetilalla. Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia ja lähellä tuotettuja. Tilan omissa tuotantotiloissa suolakurkkuja valmistetaan aina samaa tahtia, kun kurkkusatoa korjataan pelloilta. Vainion tilalla eivät kurkut siis ehdi varastossa notkumaan. Tuoreuden lisäksi tilalla arvostetaan raaka-aineiden puhtautta ja turvallisuutta, eikä kurkkujen viljelyssä käytetä ollenkaan kemiallisia kasvinsuojeluaineita.

Kurkut saavat hienostuneen makunsa valkosipulista, piparjuuresta, mustaherukan lehdistä ja tillistä, jotka on kaikki tuotettu lähiseudun maatiloilla. Veljesten suolakurkut eivät sisällä ollenkaan etikkaa eikä sokeria, vaan ne valmistetaan perinteisen reseptin mukaisesti maitohappokäymisellä. Fermentoitu tuote on siis paitsi maukas, se sisältää myös runsaasti hyviä maitohappobakteereja. Valmiit suolakurkut pakataan Vainion tilalla pienempiin myyntipakkauksiin ja toimitetaan itse suoraan tilalta kauppaan, kaikkien nautittaviksi.

Nettisivut Veljesten kurkut FB Veljesten kurkut IG
Yhteystiedot
Veljesten kurkut / Juho ja Kalle Vainio
044 507 0764
Skotlannintie 43, 25610 Ylönkylä
https://veljestenkurkut.fi/