Hyppää sisältöön

Valla Outdoors – luontomatkailua ja elämyksiä

Toimimme Salon alueella ja pääkaupunkiseudulla.
Valla Outdoors on luontomatkailuyritys, joka tarjoaa monta tapaa liikkua luonnossa. Vahvistamme suhdettasi luontoon pienten ja vahvojen kokemusten kautta.
Valla Outdoors tarjoaa yrityksille tyhy-päiviä, retkikursseja ja seikkailuvalmennuksia.
Valla Outdoors on erikoistunut opastamaan pyöräretkiä, melontaretkiä ja hiihtovaelluksia.

Valla Outdoors on luontomatkailuyritys, joka tarjoaa monta tapaa liikkua luonnossa. Järjestämme pyöräretkiä Rannikkoreitillä ympäri vuoden. Retkeilykursseillamme opit lähiretkeilyn perustaitoja sekä suunnistusta. Yrityksille järjestämme seikkailuvalmennuksia, retkikursseja ja tyhy-päiviä.

Osaavat oppaat ja kumppanit varmistavat huolellisesti suunnitellut ja toteutetut retket, kurssit ja yritystapahtumat. Vahvistamme ja korjaamme suhdettasi luontoon pienten ja vahvojen kokemusten kautta. Valla Outdoorsin oppaat toimivat paimenkoiran lailla. Kanssamme uskallat kokea hienoja seikkailuja, koska toimimme aina turvallisuus edellä.

Tausta antaa varmuutta

Mia Sinisalo on entinen luokanopettaja sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Elämänmuutos vei Mian kaupungista maalle asumaan ja opiskelemaan erä- ja luonto-oppaaksi. Monipuolinen elämänkokemus näkyy Mian asiakkaille kannustavuutena, hyväksyvyytenä ja taitoina retkeilyasioissa. Katso Valla Outdoorsin palvelut yrityksille sekä retkikurssit.

Lajituntemus syntyy omasta intohimosta

Pyörällä olen ajanut lähes joka paikkaan niin kauan, kun olen saanut apupyörät pois. Minulle on luontevaa retkeillä pyöräillen läpi vuoden. Maastopyöräilyssä yhdistyvät sekä metsässä olo että pyöräily. Meri on ollut minulle lapsesta saakka tärkeä elementti. Kajakilla retkeillessäni koen vapautta ja rauhaa. Intohimo hiihtovaellukseen syntyi opintojen aikana. Nautin hiihtovaelluksen hitaasta rytmistä talvisessa metsässä ja tunturissa. Katso Valla Outdoorsin pyöräretket.

Lasten kanssa retkellä

Uskon, että seikkaileminen, ulkona leikkiminen, luonnon tutkiminen ja retkeilytaitojen kartuttamien tekee lapsista tasapainoisia. Retkeilytaidot, kuten tulien teko, puukon turvallinen käyttö, ruuanlaitto ja nukkuminen ulkona voimaannuttavat lasta ja luovat uskoa omiin kykyihin. Omat lapseni ovat aikuisia, mutta retkeilen sisaren lasten kanssa. Katso päiväretkikurssit ja yöretkikurssit perheille.

Valla Outdoors on luontomatkailu- ja elämysyritys
Päivitetty 13.9.2020
Yhteystiedot
Valla Outdoors
+358 425346742
Opas ja yrittäjä Mia Sinisalo, mia.sinisalo@vallaoutdoors.com