Hyppää sisältöön

Topilan Tupa, vuokramökki

Ikeläntie, Halikko as.
nainen nauttii auringonlaskusta mökin terassilla
saunamökki metsän siimeksessä

Maalaismaisemassa, oman pienen metsänsä siimeksessä sijaitseva erittäin tunnelmallinen ja viihtyisä saunamökki keskeisellä paikalla, mutta rauhallisella sijainnilla. Tässä “piparkakkutalossa” on romanttista tunnelmaa.

Varusteena Topilassa mm. : Puulämmitteinen sauna HUIPPUHYVILLÄ löylyillä; sähköhella/-liesi; kahvinkeitin, vedenkeitin; mikro; varaava takka; sähkölämmitys; pyyhkeet sekä astiat; sähkögrilli muurinpohjapannulla ulkona; terassi; ruuanlaittovälineistö; patjat, peitot sekä tyynyt viidelle; asuntovaunu/-autopaikka sähkötolpalla; 2017 kesäkuussa rakennettu viihtyisä kompostikäymälä; sekä ennen kaikkea kodikas tunnelma!  Saunassa on ns. kantovesi ja juomaveden toimitamme tupaan kanistereissa.

Topilaan pääset myös julkisilla. (bussipysäkille, 1,5 km)

Tämä paikka kannattaa kokeilla ja kokea!

Topila on Kuninkaantien polkupyöräreitin sekä Salo-Angelniemi-Kemiö reitin varrella ja soveltuu erinomaisesti pyöräretken virkistäytymis- ja majoituspaikaksi!

Lähistöllä on (0-6 km) PALJON mukavia RETKIKOHTEITA joihin voi kulkea kävellen tai pyöräillen. Osassa kohteista myös laadukas lounas. Esim. Rikalanmäen muinaispolku ja palvelut. Kysy retkivinkit varausta tehdessä!

OPTIOT: Varausta tehdessä on mahdollisuus vuokrata “jatkoaikaa” viipymän lopuksi (sunnuntaisin) klo 14-20. Lisähinta 15 e / 2 tuntia.
Kysy myös pidempiaikaiseen vuokraukseen. Esim. työkeikat kesällä.

Tervetuloa Topilan Tupaan!
T: Hannele ja Olli-Pekka Ruponen

Topilan Tupa
Yhteystiedot
Toivon Tila
+358 50 582 4645
https://toivontila.fi/
Mökki ja Toivon Tila ovat eri osoitteissa.