Hyppää sisältöön

Toivon Tila

Ammakontie 130, Halikko as.
Kohde on huomioinut osittain saavutettavuuden.
synttärikuva lasten tekemiä tuotteita
Sammakko logo
kaunis lampi peltojen keskellä
hunajakukka
peltomaisema toivon tilalta
peltomaisema

Toivon Tila on paikallisia palveluja tarjoava monitoiminen maaseutuyritys. Maatilamme Sijaitsee Halikon Ammakolla, hyväntuulisen Hajalan kylän laidalla.


Tarjonta:

(Avaa linkit)

  • Ohjatut lasten synttärit
  • Vuokramökit Vaskion Onnenperällä ja Halikon asemalla lomailuun ja viikonlopun viettoon. Tarjolla mökkeilyä luonnon rauhassa, ilman luksusta!  (Tutustu mökkeihin viereisten linkkien kautta –>)
  • Savusauna-, Majoitus- ja Kokoontumistilat. Työpaikan tyhy-päivät, keikkatyöläisten majoitukset, palaverit maaseudun rauhassa.
  • Kierrätyskuningattaren luennot ja työpajat
  • Juhlatuotteiden vuokraus
  • Maatilavierailut ammattiryhmille. Viljelijät, viranomaiset, yhdistykset ym.

Yrittäjäperhe ja arvot

Toivon Tilan omistaa Ruposen perhe, johon kuulluu isäntä O-P, emäntä Hannele ja kolme lasta: Reino, Topi ja Martta. Asumme, yritämme ja viljelemme Halikonjokilaakson kauniissa kulttuurimaisemassa Ammakolla. Sammakko rimmaa kivasti Ammakkoon. Se ei ole kuitenkaan ainoa syy sammakon valintaan yrityksemme logoksi. Sammakot viihtyvät etenkin nuoruusvaiheessa puhtaissa vesissä ja nauttivat ruuakseen monipuolisesti hyönteisiä ja kaloja. Olemme tehneet jo yli kymmenen vuoden ajan tilallamme töitä ravinnekierron, maan kasvukunnon parantamisen sekä kotitalouden kierrätyksen arkipäiväistämiseksi. Kestävän kehityksen periatteet ovat toimintamme runkona kaikissa toiminnoissa. Ajamme mm. yksityisajomme biokaasulla.

Tervetuloa kestäväksi asiakkaaksemme!

Ystävällisin Terveisin: Olli-Pekka ja Hannele Ruponen

Onnenperän Mökki Topilan Tupa Kierrätyskuningatar -facebook Toivon Tila -facebook Toivon Tila -Insta
Yhteystiedot
Toivon Tila
+358 50 582 4645
Ammakontie 130, 24910 Halikko as.
https://toivontila.fi/
(Vuokramökkimme eivät sijaitse samassa osoitteessa kuin päätila. Kaikki "toimipisteemme" löydät/tunnistat sammakko-logon avulla.)