Hyppää sisältöön

The Catering

Salo
Kohde on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Catering kuorma-auto
kakku
esillepano

Teijo Catering on nyt The Catering – Das Pitopalvelu.

The Catering – Parasta sinulle

Laadukkaat ja yksilölliset catering-palvelut. Catering niin häihin, rippijuhliin kuin syntymäpäiville. Anna meidän auttaa ja ota rennosti.
Ammattitaidolla, ajatuksella ja sydämellä juuri tarpeittenne mukaan.

Nauti ruoasta ja nauti juhlasta valitsemassanne paikassa. Teemme kylmä-autollamme juhlia suurinpiirtein Turku-Helsinki akselilla.
Fyysinen sijaintimme on Salossa, jossa meillä on keittiö ja mistä lähdemme liikenteeseen.

Meiltä laadukkaat cateringpalvelut isompiin tai pienempiin juhliinne. Oli kyseessä häät, muistotilaisuus, rippijuhlat tai syntymäpäivät, anna meidän auttaa.
Teemme niin yksittäiset kakut kuin näyttävän pitopöydän, unohtamatta lautastarjoilua tai jopa vatitarjoilua tarvittaessa.

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella, käytössämme on kaksilämpökorillinen kuorma-auto, jolla pystymme toimimaan ilman pelkoa kylmäketjun katkeamisesta. Tuomme kylmät kylmänä ja kuumat kuumana, ja jopa voimme valmistaa autossamme ruokanne.

 Miksi The Catering?

Teemme ruuat ajatuksella ja laadulla, emme tingi myöskään ammattitaidosta. Käytämme menujemme suunnittelussa tarvittaessa apuna muita ammattilaisia, emmekä käytä valmiita menupohjia. Näin ollen saatte aina
yksilöllisen menun ja tarjouksen, aina omien tarpeittenne mukaan. Käytämme vain Friida-kananmunia keittiössämme ja eettisyys on yksi tärkeä arvomme. Yksi alueen suosikeistamme on Petriś, jonka ihanat herkut usein kuuluvat jälkiruokavalikoimiimme.

Meillä tehdään työtä sydämellä ja ammattimaisesti. Pidämme huolta henkilökunnastamme ja meillä on korkea työmoraali. Nautimme siitä, mitä teemme.
Hinnoittelumme perustuu kokonaishintaan, ei yllätyksiä loppulaskussa. Suunnitteluvaiheessa huomioimme budjettinne ja pyrimme tekemään iderikkaan ehdotuksen juhliinne.
Tarkoituksenamme on toimia siten, että te saatte vain nauttia juhlistanne täysin siemauksin.
Pyydä tarjous ja anna meidän auttaa.

Pitopalvelu – helpota juhliasi. Meiltä myös ammattilaiset niin saliin kuin keittiöön. Pitkällä kokemuksalla ja ajatuksella, The Catering.

Joustavasti liikkuvaa kylmää ja lämmintä ruokaa – turvallisesti

Käytössämme on kaksilämpökorillinen kuorma-auto Catering -kuljetuksiin. Korin kylmäkone/lämmitys huolehtii säädetystä lämpötilasta niin kesähelteillä kuin paukkupakkasilla.
Tuoretuotteiden ja viileä-/kylmäsäilytystä vaativien tuotteiden kylmäketju ei pääse katkeamaan matkalla pitopöytään. Autoa on mahdollisuus käyttää kylmiönä juhlien ajan, joten juhlapaikalla ei tarvitse olla kylmäsäilytystiloja lainkaan. Kylmäauto ei myöskään tarvitse sähköä. Näin ollen juhlasi eivät ole kiinni sähköstä tai muista ruuantekemiseen vaikuttavista tekijöistä.

Facebook, The Catering Instagram Catering
Yhteystiedot
Sanna Kallinen
+358 50 5929 301
PL 25
24101 SALO
https://www.teijocatering.fi/