Hyppää sisältöön

Salon taidelainaamo

Helsingintie 2, Salo
Kuvataideteoksia Salon taidelainaamon näyttelyssä.

Taideteokset kertovat tarinoita ja nostavat esiin erilaisia näkökulmia elämästä, maailmasta, ihmisyydestä. Omaan kotiin, työpaikalle tai muualle hankittu teos voi tarjota vaikkapa mahdollisuuden antaa ajatusten lentää ja levähtää, ammentaa voimaa ja ideoita, muistella ja muistaa mennyt, nykyisyys ja tuleva. Samalla taide tuo sisustukseen ja eri tiloihin uniikkia omaleimaisuutta.

Salon taiteilijaseuran ylläpitämässä taidelainaamossa esitellään paikallista taidetta laajasti. Lainaamosta saa hyvän kokonaiskuvan seudun vireästä ammattitaiteilijoiden toiminnasta. Aiheet ovat usein paikallisia, mutta valtakunnallisia ja kansainvälisiä virtauksia seurataan myös tarkasti. Tilaan on järjestetty myös pienimuotoinen galleriatila, jossa järjestetään näyttelyitä. Lainaamon ripustus uusiutuu pari kertaa vuodessa mutta myös jatkuvasti tuodaan näytteille uusia taideteoksia.

Taidelainaamo on oiva tapa saada kotiin taidetta joko määräajaksi tai vähitellen kuukausilainan puitteissa lunastettavaksi. Kävijä voi tutustua teoksiin kaikessa rauhassa itsekseen. Mikäli kiinnostavaa lainattavaa tai ostettavaa löytyy, Bar Bizarren henkilökunta hoitaa asiaan kuuluvat toimet. Teosten myyntihinnan määrittelee taiteilija. Hinnat liikkuvat alle sadasta eurosta yli tuhanteen, riippuen teoksen koosta, tekniikasta, taiteellisesta merkittävyydestä yms. Lainahinnat suhteutetaan myyntihintaan ja ovat varsin kohtuullista kuukausimaksuja. Mikäli lainattu teos halutaan ostaa, lasketaan maksettu lainaushinta ostohinnan hyväksi.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan! Lue lisää Salon taidelainaamosta artikkelista Astu taidelainaamoon.

Päivitetty 9.12.2021
Yhteystiedot
Salon Taiteilijaseura / Salon taidelainaamo
+358 40 500 2671
Helsingintie 2, 24100 Salo
https://www.salontaiteilijaseura.fi/Lainaamo/