Hyppää sisältöön

Salo IoT Campus

Joensuunkatu 7, Salo
Salo IoT Campus pääsisäänkäynti, Kuutio-rakennus
Salo IoT Campus Kuution saunatilat
Salo IoT Campus auditorio
Salo IoT Campus kokoustila Vakula
Salo IoT Campus ravintola Factory
Salo IoT Campus kokoustilat

 

Salo IoT Campus  tarjoaa yhteisön ja ympäristön liiketoiminnalle, kehitykselle, koulutukselle ja tieteelle. Kampuksen katon alla työskentelevät sekä IoT-alan suunnannäyttäjät että alojensa parhaat palveluyritykset. Tänä päivänä kampuksen katon alla työskentelee jo lähes 100 toimijaa. Monipuoliset kokouspalvelumme ovat käytettävissä myös vieraillemme.

Tilamme tarjoavat edustavat puitteet erilaisten tapahtumien, seminaarien, kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Toimivat ja hyvin varustellut kokoustilamme sekä ensiluokkaiset palvelumme takaavat onnistuneen kokouspäivän kampuksella. 25:n kokoustilamme joukosta löytyy varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopiva tila, tai useampikin tila riippuen järjestämäsi tilaisuuden luonteesta. Voit varata kokoustilan käyttöösi tarpeidesi mukaan koko päiväksi tai esimerkiksi vain tunniksi.

Herkulliset kokoustarjoilut kampukselle toimittaa Ravintola Factory. Factory Catering pitää huolen, että kampuksen tilaisuudet sujuvat alusta loppuun vaivattomasti. Järjestämme tilaisuuksiin henkilökunnan ja tarjoiluiden lisäksi tarvittaessa myös kalusteet sekä somistukset.Factoryn palkittu ja runsas lounasbuffet katetaan kampuksen Kuutio-tilassa jokaisena arkipäivänä ja jokainen buffetlounas kruunataan kahvilla ja jälkiruoalla. Itsepalvelukahvilasta saa vuorokauden ympäri pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa sekä kahvia, teetä ja virvokkeita.

Esimerkkejä tiloistamme:
Auditorio, max. 175 hlö
Aulatilat, max. 250 hlö
Kiilan tapahtumatila, 100-400 hlö
Merikaaren juhlatila, 50-170 hlö
Kiilan sauna, max. 20 hlö
Kuution Sauna, max. 30 hlö
Kokoustilat, 2-18 hlö
Koulutustilat, 20-55 hlö
Studio

www.saloiotcampus.fi Facebook Twitter Instagram
Yhteystiedot
Salo IoT Campus
+358 50 367 6382
Joensuunkatu 7
24100 Salo
http://www.saloiotcampus.fi