Hyppää sisältöön

Rikalanmäki

Rikalantie 74, Halikko
Rikalanmäellä on upeita juhlatiloja ja tunnelmallinen avotuliravintola ravintola Rikalan Krouvi. Krouvi on entinen hevosten kärrytalli, mutta nykyinen ravintola. Rikalan Krouvi on uusi ravintola Salossa. Ravintola Rikalan Krouvi huokuu keskiaikaista tunnelmaa. Isoja viihtyisä kesäterassi kruunaa Krouvin tunnelman. Krouvissa on hyvä järjestää teemajuhlia ja muita juhlia. Krouvi sopii myös kokouksiin. Krouvi tarjoaa suussa sulavaa ruokaa ja keittiömestari loihtuu upeita makuelämyksiä ja kauniita annoksia. Ravintola Rikalan Krouvi on historiallisella muinaismäellä, joka on yksi merkittävimmistä muinaisjäännösalueista Suomessa.
Tunnelmallinen avotuliravintola Rikalan Krouvi Halikossa. Ravintola Rikalan Krouvissa on maukasta ja rentoa ruokaa Ravintola Rikalan Krouvin kruunaa iso ja viihtyisä kesäterassi. Ravintola Rikalan Krouvia voi vuokrata myös juhlatilaksi. ravintola, iso kesäterassi, Rikalanmäelle tulee kaunis auringonlasku, Rikalanmäki on historiallinen muinaismäki, joka on  opastettu kylteillä
Krouvin Vintti on idyllinen juhlatila Rikalanmäellä Halikossa, Krouvin vintti on täynnä maalaisromantiikkaa, Krouvin Vintillä kesähäät on parasta täällä, Krouvin Vintti on kaunein ja idyllisin hääpaikka, Krouvin Vintti on kaunis juhlatila, Krouvin Vintti  ja lakkiaiset ja syntymäpäivät, rippijuhlat
Ravintola Rikalan Krouvi tarjoaa suussa sulavaa ja reilua suomalaista ruokaa unohtamatta kansainvälisiäkään vivahteita. Keittiömestarimme Chef Rôtisseur loihtii upeat ja maukkaat ateriat lounaalle ja illalliselle. Keittiön herkut valmistetaan huolella alusta alkaen käsityönä laadukkaista ja kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Ravintolan kruunaa iso ja viihtyisä ulkoterassi. Rikalan Krouvi huokuu keskiajan tunnelmaa. Krouvin kruunaa avotulitakka, jykevät valkoiset seinät ja aito tiiliskivilattia. Ravintola Rikalan Krouvi jättää lähtemättömän vaikutuksen. Ravintola Rikalan Krouvi loihtii suussa sulavaa ruokaa ja upeita makuja. Krouvi panostaa lähiruokaan ja laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin.
Ravintola Rikalan Krouvi tarjoaa suussa sulavaa ja reilua suomalaista ruokaa unohtamatta kansainvälisiäkään vivahteita. Keittiömestarimme Chef Rôtisseur loihtii upeat ja maukkaat ateriat lounaalle ja illalliselle. Keittiön herkut valmistetaan huolella alusta alkaen käsityönä laadukkaista ja kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Ravintolan kruunaa iso ja viihtyisä ulkoterassi.
Rikalanmäen uusin juhlatila Paja-Rikala on entinen hevostalli. Tämä industrial-tyylinen juhlatila omistaa kaikki nykyajan mukavuudet ilmastoinnista lähtien. Tilaan sopii 50-150 juhlijaa, jos käytössä on pyöreät pöydät.

Ravintola Rikalan Krouvi ja upeita juhlatiloja

Rikalanmäki sijaitsee kauniissa perinnemaisemassa Salon Halikossa. Helsinkiin on reilun tunnin ajomatka ja Turkuun puoli tuntia. Rikalanmäki tarjoaa upeita tiloja niin perhejuhlien kuin yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Rikalanmäeltä löytyy tunnelmallinen kahvila-ravintola Rikalan Krouvi. Krouvi tarjoaa suussa sulavaa  ja reilua suomalaista ruokaa unohtamatta kansainvälisiäkään makuja. Keittiömestarimme loihtii upeat ja maukkaat ateriat lounaalle ja illalliselle. Keittiön herkut valmistetaan huolella alusta alkaen käsityönä laadukkaista ja kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Ravintolan kruunaa iso ja viihtyisä kesäterassi. Ravintola Rikalan Krouvi jättää varmasti lähtemättömän vaikutuksen.

Rikalanmäeltä löytyy ainutlaatuisia juhlatiloja ympäri vuoden. Krouvin vintti huokuu entisajan tunnelmaa ja maalaisromantiikkaa. Vintti on upea paikka keskellä historian havinaa elämäsi juhlien järjestämiseen. Idyllinen Krouvin Vintti on ainutlaatuinen hääpaikka. Suuresta Paja-Rikalasta löytyy puolestaan tilat suurempiin yritys- ja perhejuhliin. Ravintola Rikalan Krouvi on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Juhlien lisäksi sekä Paja-Rikala että Krouvin vintti sopivat erinomaisesti kokousten, teemapäivien ja muiden yritystilaisuuksien tapahtumapaikaksi. Miten olisi täydellinen koulutuspäivä Rikalanmäellä? Vintti ja Paja tarjoavat nykyaikaisen kokoustekniikan. Ohjelma yritystilaisuuksiin järjestyy kauttamme. Kokouspäivään voi liittää esimerkiksi pienen aikamatkan menneisyyteen opastetulla muinaispolkukävelyllä. Rikalanmäki on yksi maamme merkittävimmistä muinaisjäännöskohteista. Rikalanmäellä teet aikamatkan menneisyyteen. Aluetta kiertää opastauluin kyltitetty museopolku. Polulle on vapaa pääsy.

Meiltä saat iloista ja henkilökohtaista palvelua.

Ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme ja toteutamme teille ikimuistoiset juhlat tai ainutlaatuisen yrityspäivän. Tule nauttimaan rennosta meiningistä ja iloisesta palvelusta!

Ota yhteyttä

Tule ja koe historiallinen Rikalanmäki!

 

 

Facebook #rikalanmaki Haukkalan juhlatilat
Yhteystiedot
Rikalanmäki Oy
+358 40 832 8275
Rikalantie 74
24800 Halikko
https://rikalanmaki.fi