Hyppää sisältöön

Ravintola Salon Seurahuone

Asemakatu 1, Salo
Salon Seurahuoneen monet salit ja kamarit, sekä raikas veranta mahdollistavat erikokoisten vierasryhmien kokoontumisen
Salon Seurahuoneella nautitte ravintolan leppoisassa tunnelmassa käsintehdystä, hyvästä ruoasta niin arjessa kuin juhlassannekin.

Salon Seurahuoneella nautitte ravintolan leppoisassa tunnelmassa käsintehdystä, hyvästä ruoasta niin arjessa kuin juhlassannekin. Salon Seurahuoneen monet salit ja kamarit, sekä raikas veranta mahdollistavat erikokoisten vierasryhmien kokoontumisen niin bisnestapaamisiin, kokouksiin kuin juhlatilaisuuksiin.

Tilaisuudet lounaskokouksista juhlagaalaan teemme Teille Seurahuoneella tai muussa valitsemassanne juhlatalossa persoonallisesti ja ammattitaidolla. Ruokalistat räätälöimme Teidän ja vieraittenne toiveiden mukaisesti hyödyntäen kauden parhaita raaka-aineita.

 

Ammattitaidolla valmistettu ruoka, kauniisti viimeistelty ympäristö ja asiantunteva henkilökunta muodostavat mieleenpainuvan kokonaisuuden ja kodinomaisen tunnelman.

Seurahuoneen kaunis puistoinen tontti ja vehreä puistoravintola muuntuu moneksi aurinkoisina kesäpäivinä ja lämpiminä iltoina. Grillin tuoksua ja iloisia ihmisiä, puistoravintolan voi varata myös yksityistilaisuuksiin.

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Instagram Facebook
Päivitetty 22.9.2020
Yhteystiedot
Ravintola Salon Seurahuone
+358 2 733 7123
Asemakatu 1
24100 Salo
https://www.salonseurahuone.fi