Hyppää sisältöön

Inkereen yleisurheilukenttä ja pallokenttä

Tortosmäentie 9, Pertteli
Inkereen opastaulu
Inkereen yleisurheilukenttä ja huoltorakennus
Inkereen kentän lähtötelineissä
Pallonheittoa Inkereen kentällä

Yleisurheilukentän juoksuradan pituus on 400 metriä. Kentällä voi harrastaa pituushyppyä (kaksi eri pituushyppypaikkaa), kolmiloikkaa, kuulantyöntöä, keihäänheittoa, kiekon- ja moukarinheittoa, korkeushyppyä, juoksua sekä hiekkapäällysteisellä keskikentällä jalkapalloa ja pesäpalloa.

Hiekkakentän varaustilanne

Kentän laidalla on huoltorakennus, jossa on pesu- ja pukeutumistilat, välinevarasto ja toimistohuone, keittokomero sekä yleis-/kokoustilat. Kajalan huoltorakennusta voi vuokrata, hinta hinnastossa. Varaukset liikuntatoimistoon. Avain noudetaan Perttelin kirjastosta.

Salossa löytyy useita kenttiä (lueteltu alla), joihin kuntalaiset voivat mennä liikkumaan, ellei kentillä ole liikkumassa ryhmiä varatuilla vuoroilla. Varaustilanteen voi tarkistaa tilavarausohjelma Timmistä. Kentältä pitää toki poistua silloin, jos kentälle tulee vuoron varannut ryhmä.

Hiekkakentät koko Salo
Halikon kirkonkylän, Inkereen (Kajalan), Kiikalan Komisuon, Moision, Ollikkalan, Paukkulan, Suomusjärven koulun ja Tupurin kentät

Tekonurmikentät
Moisio ja Melassuo, jos kentillä on vapaata. Henkilö, jolla on varaus, on aina etusijalla.

Urheilukentät (jos keskikentällä ei ole jalkapalloharjoituksia)
Halikko as., Halikko kk, Inkere, Märy, Vaskio, Vartsala, Kiikala, Kuusjoki, Muurla, Perniö kk, Suomusjärvi, Toija. Urheilupuistossa saa käyttää ns. juoksusuoraa keinonurmen alapuolella.

Yhteystiedot
Salon liikuntapalvelut
02 778 4748