Hyppää sisältöön

Myllytyryn uimapaikka

Myllytyry

Halikon Hajalan Myllytyryn lampi on lähdepohjainen metsälampi, jonka rannalla on puulämmitteinen sauna. Lammella on jäiden aikaan aina auki oleva avanto, johon pääsee pulahtamaan laiturin päässä olevista portaista, joten paikka soveltuu hyvin kylmäuinnin harrastajille.

Myllytyryn saunaa voit vuokrata Hajalan kyläyhdistykseltä yksityiskäyttöön. Saunan vuokra on 40 euroa/ilta ja siihen sisältyvät polttopuut. Saunan lämmittämiseen kannattaa varata aikaa noin pari tuntia, jonka voi viettää vaikka kamiinalla lämpeävässä saunatuvassa. Saunaan ei tule juoksevaa vettä, mutta saunassa on pata, jossa kantoveden voi lämmittää peseytymistä varten. Lammen vesi ei ole juomakelpoista, mutta soveltuu hyvin löylyvedeksi.

Ulkohuusseja on kaksi: uimarannalla sekä saunan sivustalla puuvajan vieressä.

Uimaranta, grillikatos ja pukukopit ovat vapaasti kaikkien käytössä.

Sauna varauskalenteri

Varauskalenteri on Hajalan kyläyhdistyksen sivulla hajala.fi/myllytyry

Vuokraus koskee ainoastaan saunarakennusta.

Tee varaus viimeistään kaksi päivää ennen saunavuoroasi. Kalenteriin tulee näkyviin päivän alle varattavissa oleva vuoro, varataksesi sen, paina jatka. Täytä pyydettyihin kenttiin omat tietosi. Hinta näkyy varauskalenterissa dollareina, mutta meidän valuuttamme on euro. Huomioithan, että kalenteri näyttää varausmahdollisuutta 2 kuukautta eteenpäin.

Saunan ovet tullaan avaamaan, kun vuorosi alkaa. Saat tarkemmat ohjeet varausvahvistuksessa sähköpostiisi.

Palaute on arvokasta

Ilmoitathan tilassa olevista puutteista tai kehityskohteista varauksen suhteen oven avanneelle yhteyshenkilöllesi puhelimitse tai sähköpostilla kylayhdistys@hajala.fi.

Hajalan Kyläyhdistys ry

Hajalan kyläyhdistyksen tarkoituksena on edistää kylien asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kylien elinkelpoisuutta sekä toimia niiden asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana, pyrkiä edistämään kylien asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä, kylien vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä ja harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä edistää palveluiden säilymistä alueella.

Yhteystiedot
Hajalan Kyläyhdistys ry
https://www.hajala.fi/kylayhdistys/