Hyppää sisältöön

Muurla

Muurlantie 9, Muurla
Muurla, tuotteita myymälässä
Muurla, myymälänäkymä
Muurla, kaunis kattaus ja tuotteita

Muurlan viihtyisä, yli tuhannen neliön myymäläkokonaisuus on paikka, jossa brändin modernit tuulet ja menneiden kausien aarteet kohtaavat. Myymälässämme Muurlan omaa tuotevalikoimaa täydentävät tarkkaan valitut
tuotemerkit ja sisustustuotteet vuodenaikoja mukaillen.

Muurlan tuotekehityksen kulmakivinä toimivat ajattomuus, käytettävyys ja katseen kiinnittävä muotoilu. Muurlan ruoanlaitto-, kattaus- ja sisustustuotteiden päämateriaaleina käytämme lasia, laadukasta emalia ja kotimaista puuta. Omia kuosejamme täydentävät lisenssituotteet, joissa seikkailevat muun muassa rakastetut Muumit ja Peppi Pitkätossu ystävineen.

Myymälän yhteydessä toimii kahvila-ravintola, jossa voit nauttia päivittäin maukkaasta lounasbuffetista, kauden á la carte -annoksista ja kahvilan tuoreista herkuista. Omassa leipomossamme valmistettuja leivonnaisia voit ostaa myös mukaan kotiin tai tuliaisina vietäväksi. Ajantasaisen lounaslistamme voit katsoa osoitteesta maittavamenu.fi. Muurlan myymälään on helppo poiketa E18 moottoritieltä tai 1-tieltä. Sijaitsemme 15 kilometrin päässä Salosta Helsingin suuntaan.

Tervetuloa Muurlaan!

Instagram Facebook www.muurla.com
Yhteystiedot
Muurla
+358 20 711 8899
Muurlantie 9
25130 Muurla
https://www.muurla.com/