Mikkolan tila
Mikkolan lammastila – lähiruokaa, laatuvillaa ja pehmeitä taljoja
Mikkolan tilalla tuotetaan karitsanlihaa, taljoja ja villaa sekä viljaa. Lihaa myydään tilalta suoraan kuluttajille ja alueen K-kauppoihin. Sesonkiluonteisesti karitsanlihaa on saatavilla muun muassa Salon ja Paimion REKO-lähiruokarenkaissa ja esimerkiksi ravintola Rikalanmäen Krouvista.
WWF Suomi sekä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK etsivät vuosittain kilpailun avulla Suomen ympäristöystävällisintä maataloustuottajaa. Kilpailulla halutaan innostaa viljelijöitä siirtymään Itämeren kannalta suotuisampiin viljelymenetelmiin. Vuoden 2013 Suomen kilpailun voittaja oli Pepin ja Markon omistama maatilayritys, joka koostuu Mikkolan ja Muntolan tiloista. Mikkolan lammastila: Maatila
Karitsanlihaa voi tilata Mikkolasta ympäri vuoden. Lihaa toimitetaan kuukausittain heinäkuulta helmikuulle. Tuoretta karitsanlihaa on saatavissa Mikkolan tilalta noudettuna etukäteen tehtyjen tilausten mukaisesti. Valikoimaan kuuluu myös herkullista lammasbratwurstia, metvurstia ja maksamakkaraa – kaikki tuotteet on valmistettu tietenkin tilan omista lampaista. Mikkolan lammastila: Tuotteemme
Mikkolan lammaskatraassa on pääosin suomenlampaan ja dorsetin risteytyksiä. Jonkin verran on myös puhtaita dorsetteja ja Gotlannin turkislampaan risteytyksiä. Karitsan lihan tuotannossa käytetään pääasiassa texel-pässiä isärotuna. Suomenlampaista saadaan hyvää villaa ja kauniita taljoja.
Koulutetut paimenkoirat ovat oivallinen apu lampaiden hoitotöissä ja mukavaa seuraa lampurille. Ne ovat aina yhtä innokkaita lähtemään töihin, satoi tai paistoi! Mikkolan tilalla järjestetään myös vuosittain paimennuskilpailuja. Ajankohdista ilmoitetaan yleensä tilan FB-sivuilla ja niitä voi tulla paikan päälle seuraamaan. Mikkolan lammastila: Koirat
Mahdollisuus vuokrata myös Juhla-, kokous- ja lomanviettopaikka Salon Hajalassa. Tilan upea kartanotyylinen päärakennus on valmistunut v. 1810 ja se on peruskorjattu arvonsa mukaisesti. Mikkolan lammastila: Muntola