Hyppää sisältöön

Matildanjärven sauna – Teijon Luontokeskus

Matildanjärventie 84, Matilda

Saunomaan Teijon kansallispuistoon! Varaa Matildanjärven sauna ja nauti löylyistä luonnon helmassa.

Lähde saunomaaan yksin, perheesi kanssa, kaveriporukalla tai työyhteisön tyhy-päivänä Teijon kansallispuistoon. Natura Vivan Matildanjärven rantasauna lämpiää vaikka joka päivä – on mahtava tunne hypätä lauteille luontolenkin jälkeen.

Matildanjärven sauna toimii vuokraukseen itsepalveluperiaatteella niin, että vuokraaja lämmittää saunan itse ennen vuokra-ajan alkua. Näin sauna on aina juuri lämmin silloin, kun vuokraajalle parhaiten sopii.

Matildanjärven sähkökiukaalla lämpiävään saunaan mahtuu mukavasti 6–8 henkeä kerrallaan. Saunan yhteydessä on pukuhuone, ja saunan terassilla on pöytä sekä istumapaikat 10 hengelle. Näkymät terassilta Matildanjärven ylle ovat aivan huikeat.

Ja totta perisuomalainen saunakokemus Teijossa kruunataan pulahduksella puhtaaseen ja kirkasvetiseen Matildanjärveen. Saunan välittömässä läheisyydessä on yleinen uimapaikka, jolla on hiekkapohja. Tästä pulahtaa mielellään vilvoittelemaan löylyjen lomassa.

Vuokrakämppien yhteyteen ilmainen saunavuoro Matildanjärven saunalla

Natura Vivalla on myös kaksi vuokrakämppää Teijon kansallispuistossa. Vaappu ja Lippa ovat aitoja eränkävijän kämppiä, jotka molemmat majoittavat kuusi henkeä. Ja mikä mukavinta, kämppävuokrauksiin kuuluu päivittäinen ilmainen saunavuoro saunassa.

Yhteystiedot
Natura Viva
+358 10 292 4032
Matildanjärventie 84, 25660 Matilda
https://naturaviva.fi/fi_FI/matildanjarven-rantasauna/sauna-teijon-kansallispuisto