Hyppää sisältöön

Mathildan Marina

Ruukinrannantie 4, Mathildedal
Mathildan Marinan satamaravintola ja terassit kutsuvat nautiskelemaan.
Mathildan Marinan satamahotellissa yövyt viihtyisissä moderneissa huoneissa.
Mathildan Marinan ravintolassa nautit ruoan lisäksi merinäköalasta.
Mathildan Marinan saunaosastolla rentoudut löylyissä ja ulkoporealtaalla.
Mathildan Marinassa kesäisin saaristolaislautanen uusilla perunoilla ja kalavalikoimalla.
Mathildan Marinan vierasvenesatamaan pääset polkupyörällä, autolla, veneellä tai vesitasolla.

Iloinen Mathildan Marina on matkailijan helmi Salon saaristossa. Monipuoliset satama-, hotelli-, ravintola-, juhla- ja kokouspalvelut kutsuvat rentoutumaan meren äärelle! Täyden palvelun aurinkoiseen vierasvenesatamaan saavut helposti maitse, meritse tai ilmateitse.

Mathildan Marinan vierasvenesatama käsittää satapaikkaisen rantaravintolan, ison aurinkoterassin, kuuden huoneen modernin hotellin, tilaussaunaosaston, matkamuistopuodin, 12 auton matkaparkin, veneilijöiden septin ja polttoaineautomaatin (diesel ja 98) sekä maksuttoman ulkokuntosalin ja rantalentopallokentän.

300-paikaisessa satamassa on hulppeasti tilaa niin kausipaikkalaisille kuin vierasveneilijöillekin. Ravintolassa nautit vuoden ympäri herkullista lähiruokaa ja paikallisia juomia. Ihastuttava pieni hotelli on täydellinen rauhallista majoitusta kaipaaville. Rentoutumisen viimeistelee viihtyisän saunaosaston loungetila, katettu ulkoterassi ja ulkoporeallas.

Marina palvelee ympäri vuoden! Kesäkaudella vapusta syyskuun loppuun Marina on avoinna joka päivä! Talvikaudella Marina palvelee viikonloppuisin ja hiihtolomalla ovet ovat auki joka päivä. Talviarkipäivinä palvelut saatavilla tilauksesta ryhmille. Tarkista aukioloajat kotisivuilta!

Tervetuloa virkistäytymään Mathildedalin ruukkikylän merelliseen sydämeen!

Tutustu Mathildan Marinan palveluihin! Seuraa Mathildan Marinaa FaceBookissa! Mathildan Marina on Instagramissa. Mathildan Marina nyt myös LinkedInissä!
Yhteystiedot
Mathildan Marina
+358 2 2502 432
Ruukinrannantie 4
25660 Mathildedal
https://www.mathildanmarina.fi/