Hyppää sisältöön

Lehmirannan lomakeskus

Lehmirannantie 12, Kotalato, Salo
Lehmirannan lomakeskus sijaitsee mökkimaisemissa puhtaan Lehmijärven rannalla.
Lehmirannan majoitushuoneet ovat kahden hengen hotellihuoneita, useimmat upeilla järvimaisemilla.
Lehmirannassa on pieni ja rauhallinen kylpylä porealtaineen, hierovine suihkuineen ja saunoineen.
Lomakeskuksen ikkunoista siintää Lehmijärven alati vaihtuva maisemataulu.
Lehmirannan monipuoliset kokoustilat, n. 100 henkilön auditorio.
Lehmirannassa on monipuoliset kokoustilat, n. 40 henkilön Järvisali.

Lehmiranta on Eläkeliitto ry:n omistama viihtyisä hotelli- ja kylpyläkohde järven rannalla, Teijon kansallispuiston kupeessa. Asu mukavasti hotellitasoisissa huoneissa, pulahda järveen tai kylpylän poreisiin ja nauti monipuolisesta eläkeikäisille suunnitellusta ohjelmasta.

Tutustu Lehmirantaan

Lomia ja harrastekursseja senioreille

Lehmirannan viihtyisä lomakeskus-kylpylä sijaitsee kauniin Lehmijärven rannalla noin 12 km Salon kaupungista etelään Perniön suuntaan. Lehmiranta on suunniteltu niin tilojen kuin toimintojen osalta nimenomaan ikäihmisten toiveita ja tarpeita varten.

Lomakeskuksessa järjestetään ikäihmisille suunnattuja ohjelmallisia teemalomia, kursseja ja koulutuksia sekä tapahtumia. Tarjoamme myös viihtyisät ja monipuoliset tilat yritysten ja ryhmien tapahtumille.

Lehmirannan lomaviikot ovat teemallisia ja kuuden vuorokauden mittaisia. Loman voi varata koko viikoksi tai meille voi tulla myös pelkästään yöpymään.
Lisäksi olemme räätälöineet lomapaketteja erilaisten senioreita kiinnostavien aiheiden ympärille, mm. Virkistysloma, Joulupaketti, Hääpäivä- ja Syntymäpäivälomat sekä Hemmottelu-, Tanssi- ja Karaokelomat.

Majoitusta kaikenikäisille, ryhmille ja omatoimimatkailijoille

Hotellitasoisissa kahden hengen huoneissa majoittuvat mukavasti Salon seudulla ja Teijon tai Saaristomeren kansallispuistoissa matkailevat sekä salolaisten kesävieraat.

Ryhmille löytyy eripituisia Pikkulomia ja Retkipaketteja opastettujen retkien kera. Kaikkiin majoituspaketteihin sisältyy yöpyminen, puolihoito, kylpylän käyttö ja lomakeskuksen ohjelma.

Hotellimajoitusta luonnon helmassa Senioreiden loma- ja kurssipalvelut Senioriryhmien Lehmiranta Kokous- ja virkistyspalvelut Lehmirannassa Lehmirannan facebook-sivu
Yhteystiedot
Lehmirannan lomakeskus
+358 2 727 5200
Lehmirannantie 12
25170 Kotalato (Salo)
https://lehmiranta.fi/
Ryhmämyynti ja tarjouspyynnöt:
Mervi Gröhn, mervi.grohn@elakeliitto.fi
puh. 02 7275 320 tai 040 7275 377