Hyppää sisältöön

Kylätalo Punaportti Teijon Ruukkikylillä vuokrattavana

Punaportintie 163, Mathildedahl
Kohde on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Punaportti, kokoustila, juhlatila, erillinen sauna
Punaportti, meren rannalla, puusauna
tunnelmallinen juhlatila
tilava puusauna
Kokoustilat 50-60 hengelle

Kylätalo Punaportti palvelee kaikki Teijon Ruukkikylien vakituisia ja vapaa-ajan asukkaita. Punaportti tarjoaa oivat puitteet myös kylien ulkopuolella asuville yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiselle. Takkatupa on tunnelmallinen kokoontumispaikka. Puusaunan lempeiden löylyjen jälkeen voi pulahtaa mereen uimaan. Ilta-aurinko paistaa niin uimareille kuin terassilla tai tuvassa istujille.

Teijontieltä Kylätalo Punaportille (Punaportintie 163) johtaa 1,5 kilometrin pituinen hiekkatie. Kiinteistö on kooltaan noin 1,3 hehtaaria ja siellä on vuonna 1975 rakennettu 130 neliön hirsirakennus, johon sopii kerrallaan 50-60 henkilöä. Tuvasta löytyy peruskeittiö koneineen sekä lämmitystä varten on takka ja sähköpattereita. Rakennukseen tulee kunnan vesijohto, joka kuitenkin suljetaan talveksi jäätymisvaaran vuoksi.

Tontilla on talousrakennus, jossa on puuliiteri ja kaksi kesällä 2019 asennettua ekovessaa. Päärakennusta saunatupineen ja lounaaseen avautuvine terasseineen pidetään tunnelmallisena juhlapaikkana, joka varsinkin kesäiltojen auringonlaskussa hakee vertaistaan. Kallion kupeessa sijaitsee Teijon alueen ainoa laituri, josta pääsee sukeltamaan suoraan mereen.

Lisätietoja vuokraushinnoista ja linkki vuokrausjärjestelmään löytyy: Kylätalo Punaportin varaussivusto ja lisätietoja kohteesta: Kylätalo Punaportin tilat ja kalusto.

Yhteystiedot
Teijon Alueen Kyläyhdistys
+358 50 505 1573/Valtteri Turkka
Punaportintie 163, 25570 Mathildedahl
https://www.teijo.fi/kylatalo/