Hyppää sisältöön

Keramiikkastudio Korpiaho Design

Keramiikkastudio Korpiaho Design

KÄYNTIKOHDE KÄDENTAIDOISTA KIINNOSTUNEILLE!

Keraamikko Anna Korpiaho kutsuu saven kiehtovaan maailmaan. Keramiikkastudio sijaitsee Perttelin idyllisellä maaseudulla, jossa vanhaan navettaan on remontoitu valoisat ja viihtyisät työskentelytilat. Studiolla on myynnissä vaihtuva valikoima Annan valmistamaa taidekeramiikkaa ja pienissä sarjoissa käsintehtyjä, yksilöllisiä koriste- ja käyttöesineitä.

Varaa keramiikkakurssi omalle ryhmällesi juuri teille sopivana ajankohtana! Järjestämme tilauksesta erilaisia keramiikkakursseja: keramiikan alkeet, yritysten virkistyspäivät, teemasynttärit ja -polttarit, erikoispolttokurssit jne. Keramiikkakursseillamme on aina iloinen ja inspiroiva ilmapiiri. Lisäksi tarjoamme yksityisopetusta, studiotilan vuokrausta ja polttopalvelua.

Lue lisää palveluistamme verkkosivuillamme www.korpiahodesign.fi. Voit seurata meitä myös Instagramissa sekä Facebookissa!

Studio on avoinna sopimuksen mukaan.

⬇️ AJANKOHTAISTA! ⬇️

Kesän 2024 aikana teemme studiolla remonttia, ja viimeistään syksyllä uudistunut studio avaa jälleen ovensa keramiikan ystäville!

Anna Korpiahon yksityisnäyttely Saven taikaa: Vuosikymmen keramiikkaa Salon pääkirjastossa 2.7.-25.7.2024.

Korpiaho Design on mukana valtakunnallisessa Konstrundan-tapahtumassa 7.-8.9.2024, jolloin taiteen, taidekäsityön ja muotoilun ammattilaiset avaavat työhuoneensa ovet yleisölle.

Korpiaho Design - www Korpiaho Design - instagram Korpiaho Design - facebook Korpiaho Design - FB-ryhmä
Yhteystiedot
Keraamikko Anna Korpiaho
+358 40 847 0642
Koivulantie 45
25370 PERTTELI
https://korpiahodesign.fi/
Keramiikkastudio on avoinna sopimuksen mukaan!