Hyppää sisältöön

Kaunoleninki

Turuntie 10, Salo
Turuntie on Salon Muotikatu.
Paljon pellavaa, paljon kotimaista.
Laatu ja kestävyys :Tarina-Asun malliston perusta
Yksilöllisiä Saagadesign-pellava-asuja
Suomalaista designia suurella sydämellä
Suomessa valmistettu - Made in Finland

Kaunoleninki on Salossa toimiva naistenvaateliike, joka tarjoaa yksilöllistä muotia ja palvelua laatua sekä ajatonta tyylikkyyttä arvostaville naisille. Olemme perinteikäs, jo vuodesta 1951 toiminut kivijalkaliike Salon ydinkeskustassa, Muotikadun varrella. Liikkeeseen on helppo tulla: maksuttomia paikoitustiloja löytyy lähietäisyydeltä, linja-auto- ja rautatieasemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Lähde shoppailemaan yksin tai porukalla!

Tuotteet Perustavoitteenamme on löytää ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita arki- ja juhlavaatteita kohtuullisilla hinnoilla. Suosimme kotimaista vaatesuunnittelua ja valmistusta. Hyvä ja reilu mitoitus sekä vaatteen istuvuus ovat tärkeimpiä mallistojen valintakriteerejämme. Kokoja löytyy toimittajasta ja mallista riippuen XS:stä aina 3XL:ään asti. Kaikenkokoisille naisille pitää löytyä sopivat ja kauniit vaatteet.

Tuotevalikoimamme koostuu pääasiallisesti naisten sisäpukeutumisesta niin arkeen kuin juhlaankin. Meiltä löytyy tavaratalojen ja ketjumyymälöiden valikoimista ilahduttavasti poikkeavia yksilöllisiä leninkejä, housuja, hameita, puseroita, tunikoita, liivihameita, jakkuja ja neuleita. Suosimme kotimaista suunittelua ja valmistusta, tämän ansiosta mallistomme ovat tunnettuja hyvästä, suomalaisen naisen vartalolle sopivasta mitoituksesta ja korkeasta laadusta. Toimittajiamme ovat mm. persoonallisista pellavavaatteista tunnetut Tarina-Asu, Saagadesign ja Design Anne Lamberg.

NP -palveleva housushop Keväästä 2019 alkaen liikkeessämme sijaitsee Naisten Pukutehtaan housukauppa, joten tarjonta erilaisista housuista ja farkuista on erittäin laaja ja monipuolinen.

Palvelut Autamme teitä sopivien vaatteiden löytämisessä ja sovituksessa, sekä annamme asiantuntevia ja hyvän maun mukaisia pukeutumisvinkkejä. Tarvittaessa huolehdimme ostamienne housujen lahkeiden lyhennyksestä ja muunkinlaiset asujen korjaustyöt sujuvat kauttamme helposti ja edullisesti. Anne Lambergin pellavavaatteita on mahdollista räätälöidä: voit valita oman lempivärisi esillä olevasta asusta sekä vaikuttaa vaikkapa mekon helman ja hihan pituuteen. Kaunoleningissä sijaitsee myös Vistan Pesulan vastaanottopiste.

www.kaunoleninki.fi Facebook Instagram Muotikadun Facebook
Päivitetty 29.5.2020
Yhteystiedot
Kaunoleninki
+358 45 277 3680
Turuntie 10, 24240 Salo
https://kaunoleninki.fi