Hyppää sisältöön

Kauneushoitola Rosmarinus

Kauneushoitola Rosmarinus Oy
Kohde on huomioinut osittain saavutettavuuden.
Kauneushoitola Rosmarinus, erikoiskosmetologin palvelut, kosmetiikan myymälä ja verkkokauppa
Kauneushoitola Rosmarinuksesta voit ostaa kauneushoitolan ihonhoitotuotteita kotikäyttöön. mm.Dr.Baumann kuuluu valikoimaan
Kauneushoitola Rosmarinus. Ihosi parhaaksi turvallisesti ja tehokkaasti.

Kauneushoitola Rosmarinuksessa palvelee SKY-erikoiskosmetologi Mirja Kataja tehden hoitoja ajanvarauksella. Viihtyisän hoitolan yhteydessä on myös myymälä, jossa on myynnissä lahjakorttien lisäksi laaja valikoima kauneushoitolassa käytössä olevia tuotteita ja ihonhoitosarjoja (mm. kotimaiset Ekopharma ja BTB13 sekä  saksalaiset Artdeco ja Dr.Baumann) sekä muita laadukkaita tuotteita. Myymälään voit poiketa ostoksille sopimalla ns.shoppailuajan joko sähköpostitse tai puhelimitse. Sovithan myös ajan lahjakortin ostoon.

Voit myös tilata tuotteet verkkokaupasta Tilaa tuotteet tästä

Ihosi parhaaksi turvallista ja tehokasta hoitoa. Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoa palveluista ja ajankohtaisista asiosta löydät Kauneushoitola Rosmarinuksen kotisivuilta ja Facebookista. Voit myös seurata hoitolaa Instagramissa. Myös tuotteiden kauppa.ihokeskus-verkkokaupalla on oma Instagram-tili.

Ihonhoitotuotteiden verkkokauppa Kauneushoitolan kotisivu
Yhteystiedot
SKY-erikoiskosmetologi Mirja Kataja
+358 2 731 3103
Turuntie 6, 2 krs.
24100 Salo
https://rosmarinus.fi/
Turuntieltä Sokoksen ovesta sisään ja raput ylös vasemmalle. Ei käytössä asiakashissiä kerrokseen. Sovithan etukäteen ajan ostoksille tullessasi, sillä useinmiten olen varattuna asiakaspalvelussa.