Hyppää sisältöön

Hotel Salora

Salorankatu 5-7, Salo
Hotel Saloran tilavat ja modernit huoneet kutsuvat viihtymään!
Hotel Salorasta löytyy myös ikkunattomia huoneita. Näistä huoneista on näköala suoraan maailman kauneimpaan, Suomen saaristoon!
VIP Superior huoneisto käsittää tilan oleskelutilan keittokomerolla ja tila soveltuu hyvin myös 8-10 hengen kokouksiin!
VIP Superior-huoneistossa on erillinen, tilava makuuhuone. Huoneistossa on makuutilat neljälle hengelle. Oma sauna ja tilavat pesutilat löytyvät huoneistosta.
Hotel Saloran vieraat voivat kokeilla huippusuosittua Padelia saman katon alla sijaitsevassa Hanhivaaran liikuntakeskuksessa.
Hotel Saloran vieraat pääsevät ilman lisämaksua Salon suurimman liikuntakeskuksen, Hanhivaaran kuntosalille, ryhmäliikuntatunneille ja saunoihin ilman lisämaksua, saman katon alla!

Hotel Salora tarjoaa edullista majoitusta, useilla eduilla!

Hotel Salora sijaitsee historiallisen Saloran entisessä televisio- ja radiotehtaassa, nykyisessä Astrum-Keskuksessa. Tilavat ja modernit huoneet varataan suoraan internetin kautta ja vieraamme saavat ovikoodin, jonka avulla huoneisiin kuljetaan. Hotel Salorassa ei ole kokoaikaista henkilökuntaa. Tosin asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse kellon ympäri.

Hotel Salorasta löytyy 24 tilavaa ja modernia huonetta kahdessa kerroksessa. Kylpyhuoneissa on kunnon kokoiset suihkutilat ja hiustenkuivaaja löytyy jokaisesta huoneesta. Kaikkien käytössä olevassa hoitohuoneessa on mm. mikroaaltouuni, tilava jääkaappi ja potta. Samassa rakennuksessa voi järjestää myös tapahtumia, sillä kokoustiloja löytyy 10 hengen tiloista aina 500 henkilön tilaisuuksiin!

Hotel Saloran vieraana saat useita etuja. Salon suurimman liikuntakeskuksen Hanhivaaran kuntosaliin, ryhmäliikuntatunneille sekä saunohin Sinulla on vapaa pääsy. Hanhivaaran liikuntakeskus tarjoaa myös keilailusta kiinnostuneille kengät ilman lisäveloitusta. Mahdollisuus myös hohtokeilaukseen! Teatteri Provinssin tarjoaa lippuja alennettuun hintaan Teatteri Provinssin omiin esityksiin. Pakohuoneet Exit Games Salo tarjoaa kolme eri pakohuonetta ja Salon elektroniikkamuseo innostaa sekä pienempiä, että suurempia vierailijoita! Saman katon alta löytyvär myös padel- ja sulkapallokentät, simulaattorigolf, biljardi- ja snookerpöydät, Hanhivaaran kahvio ja lounas- sekä tilausravintola Mama’s.

Pysäköinti on vaivatonta, sillä hotellin pääoven läheisyydessä on ilmaisia parkkiruutuja.

Pidempiaikaiseen asumiseen, vaikka työkomennuksen ajaksi tai remontin yhteydessä, meiltä löytyy kaksio omalla saunalla ja keittiökulmalla varusteltuna. Lisäksi tietyissä huoneissamme on jääkaappi, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin. Toivotamme tervetulleeksi isommankin ryhmän ja laskemme tarjoamme entistä edullisemmat hinnat ryhmille ja pitkäaikaismajoittujille!

Autamme mielellämme lähialueen palveluissa, nähtävyyksissä ja kerromme alueen aktiviteettitarjonnasta.
Lämpimästi tervetuloa Hotel Saloraan ja Astrum-Keskukseen!

Hotel Salora kotisivu Hotel Salora varaa majoitus Hotel Salora aktiviteetit Hotel Salora Facebook Hotel Salora Instagram
Yhteystiedot
Hotel Salora
+358 44 777 3999
Salorankatu 5-7, 24240 Salo