Hyppää sisältöön

Hotel Fjalar

Rinteentie 5, Salo
Hotel Fjalar, rauhallinen asuinalue, vehreä ympäristö
Hotel Fjalar, kodikas ja viihtyisä, ole kuin kotonasi
Hotel Fjalar, valoisassa aamiaistilassa on mukava nauttia maukas aamiainen
Hotel Fjalar, viihtyisä kahden hengen huone erillisillä vuoteilla
Hotel Fjalar, isompi deluxe huone parivuoteella, vuodesohvasta lisävuode perheen lapsille
Hotel Fjalar, parasta päivän päätteeksi on istua saunan lauteille ja nauttia pehmeistä löylyistä

Hotel Fjalar on persoonallinen & viihtyisä pikkuhotelli ystävällisellä palvelulla – Ole kuin kotonasi!

Rauhallisella asuinalueella, Salon keskustan tuntumassa on ihastuttava, kodikas ja viihtyisä hotelli, Hotel Fjalar, jossa nukut yösi hyvin. Hotellissa on 19 huonetta, maittava sekä monipuolinen aamupala, iltasauna, virkistävä uima-allas sekä mukava takka- ja allashuone rentoutumiseen päivän päätteeksi – hotellielämää parhaimmillaan. Lisäksi lähes kaikista hotellihuoneista on kulku suoraan terassille, patiolle tai pihalle, jossa pääset lähelle vehreää piha-aluetta.

Hotelli on lemmikkiystävällinen, joten jos haluat ottaa lemmikin matkalle mukaan, ovat ne erittäin tervetulleita. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti saatavilla.

Pysäköinti on vaivatonta, sillä hotellin pääoven läheisyydessä on ilmaisia parkkiruutuja. Mikäli nämä ruudut ovat täynnä, löytyy hotellirakennuksen jälkeen hiekka-alue, jonne voi myös pysäköidä ilmaiseksi.

Pidempiaikaiseen asumiseen, vaikka työkomennuksen ajaksi tai mikäli omassa kodissasi on sattunut vahinko, joka estää asumisen siellä, meillä on tarjota kalustettuja kerrostaloasuntoja Salon keskustassa. Kysy niistä lisää vastaanotostamme.

Vastaanoton ystävällinen ja avulias henkilökunta tekee parhaansa, jotta viihdyt hotellissamme. Mieluusti opastamme lähialueen palveluista ja nähtävyyksistä sekä vinkkaamme tapahtumista ja alueen aktiviteettitarjonnasta.
Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme – odotamme jo tuloasi!

Hotel Fjalar kotisivu Hotel Fjalar varaa huone Hotel Fjalar Facebook Hotel Fjalar Instagram
Yhteystiedot
Hotel Fjalar
+358 2 777 600
Rinteentie 5, 24240 Salo
https://www.fjalar.fi