Hyppää sisältöön

Herrakunnan Lammas

Hevonojantie 45, Pertteli

Herrakunnan Lammas – maatiaiskaritsan- ja vasikanlihaa tuottava maatila

Huippulaatuista karitsan-, vasikan- ja naudanlihaa kotikeittiöihin ja ravintoloihin. Kasvatamme maatilallamme Perttelin Hiidessä kainuunharmaksia, suomenlampaita ja kyyttöjä.

Lihavalikoima

Tarjoamme tuoretta karitsaa ympärivuotisesti. Eläimemme viettävät kesät laitumilla ja asustavat talven valoisassa lampolassamme. Maatiaiskaritsan liha on erittäin hienosyistä, vähärasvaista ja mureaa.

Laidunvasikka on nuori laiduntamalla ja heinällä ruokittu nauta. Eläimet ovat laiduntaneet kesän rantaniityillä, eli kyseessä on luonnonlaidunliha. Vasikanliha on hienosyistä, lähes rasvatonta ja erittäin maukasta. Liha on niin mureaa, ettei sitä tarvitse raakakypsyttää.

Kyytönliha on tummaa, hienosyistä ja maukasta nautaa, joka soveltuu kaikkeen ruoanlaittoon. Eläimet ovat laiduntaneet kesän laajoilla luonnonniityillä, eli ovat luonnonlaidunlihaa.

Toimitustavat ovat nouto ilmoittamistamme noutopisteistä tai kotoamme ilmoittamanamme ajankohtana.

Lampaantaljat

Myynnissä on myös eri värisiä ja kokoisia kainuunharmaksen ja suomenlampaan taljoja. Kaikki taljat on muokkautettu Suomessa, mikä takaa niille pitkän käyttöiän. Talja on lämmin ja kaunis sisustus- ja käyttöesine.

Nettisivut Herrakunnan Lammas FB Herrakunnan Lammas IG
Yhteystiedot
Herrakunnan Lammas
Hevonojantie 45,
25370 Pertteli
https://www.herrakunnan.fi/

Sari Jaakola:
040 5345 008
sari.jaakola@herrakunnan.fi

Jaakko Jussila:
040 5344 358
jaakko.jussila@herrakunnan.fi