Hyppää sisältöön

Heinän Puutarha

Hakamäentie 155, Salo

Heinän Puutarha – puutarhan chilit eivät takuulla jätä kylmäksi

Heinän Puutarha on Salossa sijaitseva kasvihuonevihanneksia viljelevä perheyritys. Puutarhan erikoisuutena ovat eri chililajikkeet ja lisäksi saatavilla on myös makeita ja maukkaita paprikoita, joita voi ostaa suoraan tuottajalta, ilman välikäsiä. Paprikat ovat kotimaista lähiruokaa parhaimmillaan. Puutarhan tuotteet viljellään Kotimaiset Kasvikset ry:n laatutarhaohjeiston mukaisesti kantaen Puhtaasti kotimainen -merkkiä. Heinän Puutarhan kasvikset ovat hyväksi terveydelle ja sopivat kaikille, kantaen myös Sydänmerkkiä.

Heinän Puutarha on suurin chilituottaja Suomessa ja tuotteita voi tilata netistä joko kotiinkuljetuksella tai niin, että piipahtaa itse noutamaan tilauksen suoraan puutarhalta. Puutarhalta niin kotikokit kuin ammattikeittiötkin saavat hankittua aromikkaat, priimalaatuiset chilit. Tuoreita chilejä on saatavilla toukokuusta alkaen, ja lisäksi varastosta löytyy aina muitakin herkullisia chilituotteita, kuten säilykkeitä ja hilloja.

Chilejä on viljelty Heinän Puutarhalla vuodesta 1999 lähtien. Auditoidun puutarhan valikoimaan kuuluu laaja kavalkadi erilaisia chililajikkeita, aina miedoista chileistä keskitulisten kautta tulisiin ja erittäin tulisiin chileihin. Täältä löytyvät varmasti lempichilit niin chilialoittelijalle kuin chilikonkarillekin!

Nettisivut Heinän Puutarha FB
Yhteystiedot
Heinän Puutarha / Pentti Heinä
040 836 3127
Hakamäentie 155, 24130 Salo
https://heinanpuutarha.fi/