Hyppää sisältöön

Haukkalan juhlatilat

Inkereentie 452, Salo
Upea juhlatila Salossa, kartanomainen päärakennus ja maalaisromanttinen navetan vitti, idyllinen juhlatila keskellä kaunista peltomaisemaa, varaa juhliisi arvokkaat ja upeat puitteet, Upea hääpaikka, upea paikka syntymäpäiville ja lakkiaisiin, rippijuhliin ja valmistujaisiin, erttäin kaunis juhlatila
Haukkalan juhlatilojen päärakennus on idyllinen juhlatila höihin, yritysjuhliin ja syntymäpäiviin. Se on idyllinen paikka viettää myös muistotilaisuutta. Haukkalan päärakennus on upea juhlatilat ja sisätilat ovat sympaattiset.
Haukkalan juhlatilojen pääsali kartanomaisessa päärakennuksessa on idyllinen juhlatilat elämäsi tärkeimpiin juhlahetkiin.
Haukkalan juhlatilojen navetan vintti on rento. Navetan vintti on erittäin suosittu kesähäiden pitopaikka. Se on idyllinen ja navetan vintillä on maalaisromanttinen tunnelma.
Haukkalan juhlatilojen navetan vintti on suosittu kesähäiden pitopaikka. Se on maalaisromanttinen ja idyllinen juhlapaikka ja juhlatila kesähäille. Navetan vintillä on rento meininki taattu. Vintillä on iso tanssilattia ja suuri bändilava. Navetan vintti sopii elämäsi tärkeimpiin juhlahetkiin.
Haukkalan juhlatilojen päärakennus ja navetan vintti ovat idyllisiä juhlatiloja. Päärakennus on upea juhlatila syntymäpäiville, lakkiaisiin ja häihin.

Haukkalan juhlatilat
– tunnelmallisia tiloja elämäsi juhlahetkiin

Haukkalan juhlatilat sijaitsevat erinomaisella paikalla keskellä kaunista maaseutua-keskellä varsinaissuomalaista peltomaisemaa. Matkaa Salon keskustaan tulee vain viitisen kilometriä. Haukkalan juhlatilat tarjoaa idylliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.

Oletpa järjestämässä rippijuhlia, valmistujaisjuhlia, syntymäpäiviä, häitä, kokouksia, yritysjuhlia, saunailtaa tms. tilaisuuksia Haukkalan juhlatilat on juuri se oikea paikka ikimuistoisten tapahtumien järjestämiseen. Haukkalan juhlatilojen kartanomainen päärakennus on valmistunut 1879.  Päärakennus on remontoitu ajan henkeä kunnioittaen. Tekniikaltaan tilat ovat modernit ja palvelevat nykyajan tarpeita. Päärakennuksesta löytyy iso tupakeittiö, sali ja neljä kamaria. Juhlimaan mahtuu 80-90 henkeä.

Navetan vintti on suosittu kesähäiden pitopaikka. Isolle lavalle sopii suurempikin bändi ja tanssilattialla voi laittaa jalalla koreasti. Navetan vintti huokuu entisajan tunnelmaa ja maalaisromantiikkaa. Päärakennus vai navetan vintti? Ota vaikka molemmat! Juhlava ruokailu tilan päärakennuksessa ja railakkaat jatkot navetan vintillä takaavat elämykselliset juhlat!

Haukkalan juhlatilojen kellarikerroksessa  on viihtyisät saunatilat. Saunomaan mahtuu kerrallaan n. 10 henkeä. Upeasta oleskelutilasta löytyy keittolevy ja jääkaapit. Saunatiloista pääsee suoraan vilvoittelemaan suurelle piha-alueelle. Tule ja koe makoisat puusaunan löylyt!

Illan ja juhlan kruunaa suussa sulava ruoka. Rikalanmäen catering huolehtii Haukkalan komeista pitopöydistä tai á la carte tarjoilusta. Keittiömestari loihtii ja yhdistelee oivallisesti eri makuja ja saa aikaan unohtumattoman ruokanautinnon. Jokainen annos on alusta asti käsin tehty taidonnäyte.

Tule viettämään elämäsi juhlia upeaan Haukkalaan!

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.

 

Facebook #haukkalanjuhlatilat
Yhteystiedot
Haukkalan juhlatilat
+358 40 832 8275
Inkereentie 452
https://haukkalanjuhlatilat.fi