Hyppää sisältöön

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Salorankatu 5-7, 24240 Salo
Kohde on huomioinut täysin saavutettavuuden.

Hanhivaara on Salonseudun suurin ja monipuolisin liikuntakeskus. Meiltä löydät muun muassa yli 700 neliömetriä kattavan kuntosalin, sekä laadukkaan ja mukaansa tempaavan ryhmäliikunnan! Hanhivaara on salolainen perheyritys, jonka asiakkaana tuet vajaan 40 salolaisen osa-tai kokoaikaista työtä. Teemme myös paljon yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa.

Kuntosalin ja ryhmäliikunnan lisäksi saman katon alla voit harrastaa myös sulkapalloa, padelia ja pöytätennistä! Meiltä saat myös yksilöohjausta, sekä pienryhmätreenejä. Tämän lisäksi meillä voit järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia lasten synttärijuhlista urheiluseurojen päättäjäisiin. Myös kattavat palvelut yrityksille!

Hanhivaaran tilat sijaitsevat Astrum-Keskuksessa, joka on rakennettu entisiin Saloran ja Nokian tehdastiloihin. Saloran entisessä pääkonttorissa, Ankkalinnassa, toimii useiden yritysten toimistohotelli. Ankkalinnan naapurissa sijaitsee Hanhivaara, kuten hyvin tiedämme! Olemme erittäin iloisia, että vanhat tilat saatiin uusiokäyttöön meidän kaikkien Salonseutulaisten hyväksi. Saman katon alta löytyy niin kulttuuri-, viihde- kuin liikuntapalvelutkin!

Voit tutustua tarkemmin palveluihimme nettisivujemme kautta.

Tervetuloa mukaan Hanhis Teamiin!

Hanhivaaran liikuntakeskus
Yhteystiedot
Hanhivaaran Liikuntakeskus
+358 10 321 5011
Salorankatu 5-7, 24240 Salo