Hyppää sisältöön

Ellun kanat ja munat

Ristisillantie 187, Raatala

Ellun kanat ja munat – sukutila vuodesta 1917

Pieni maatiaiskanala ja täyden palvelun kanatavaratalo. Ellun kanat kuopsuttelevat Kuusjoen Raatalan kylässä.

Maatiaiskananmunat

Aidolle olkipedille munitut ja käsin kerätyt ympäri vuoden ulkoilevien vapaiden kanojen maatiaiskananmunat myydään REKO-ringeissä tai suoraan kotitilalta. Maatiaiskananmunissa on vahva kuori ja niiden koko sekä väri riippuu kanasta. Yleensä ne ovat kerman valkoisia tai beigen värisiä. Eikö olisikin tylsää jos kaikki olisi samanlaisia?

Kanat on ruokittu oman tilan LUOMU-viljasta myllytetyllä rehulla. Rehussa on mukana lähitehtaan tavanomaista GMO-vapaata ja kalajauhotonta tiivistettä. Lisäksi kanat syövät päivittäin talvella idätettyä viljaa tai kesällä tuoretta ruohoa. Kanoille ei käytetä antibiootteja, rokotuksia tai hormoneja. Haluamme hoitaa maatiaiskanat kuten ne ovat perinteisesti ennenkin hoidettu ilman rokotuksia ja lääkkeitä.

Maatiaiskanat

Haluaisitko muutaman kanan pihalle kuopsuttelemaan ja omia munia perheellesi? Tilalla myydään Ellun kanoja, suomalaisia piikkiönkannan maatiaiskanoja.

Verkkokauppa

Täyden palvelun kanatavaratalo; kotieläinten rehut, viljat, kuivikkeet ja ruokinta-automaatit. Tule käymään tai tilaa verkkokaupasta. Toimitus ympäri Suomen vain muutamassa päivässä.

Nettisivut Ellun kanat ja munat FB Ellun kanat ja munat IG
Yhteystiedot
Ellun kanat ja munat
0407180258
Ristisillantie 187,
25320 Raatala, Salo
https://www.ellunkanatjamunat.fi/
Elina "Ellu" Lindström:
0445372335