Hyppää sisältöön

Brinkhall Siideritalo

Design Hill, Vaskiontie 418

Avoinna ympäri vuoden lähes päivittäin. Katso ajankohtaiset aukioloajat Brinkhall Sparklingin nettisivuilta tai some-kanavilta.

Brinkhallin Siideritalo tarjoaa kokonaisvaltaisen siiderielämyksen. Pääset tutustumaan siiderin tuotantoon, erilaisiin valmistusmenetelmiin samppanjamenetelmästä jääsiiderin tekoon ja näet lasiseinän läpi siiderinvalmistajat työssään. Myös tuotannon puolelle on mahdollista päästä kurkkaamaan ja henkilökunta kertoo mielellään työstään aidon siiderin parissa. Siideritastingit tutustuttavat erilaisiin siiderityyleihin vaikkapa terassilla istuskellen. Myymälän hyllystä löytyy Brinkhallin palkitut tuotesarjat sekä kokeilevia erikoiseriä, hienostuneempia kuohusiidereitä sekä toistaiseksi Suomen ainoat jääsiiderit. Myymälässä on lisäksi laaja ja laadukas valikoima muiden valmistajien siidereitä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Koettavaa riittää niin kaiken kokeneille siiderinystäville kuin vasta asiaan tutustuville.

Brinkhallin Siideritalolla järjestetään monipuolisesti tapahtumia siiderin ympäriltä, teemallisia Siideripäiviä sekä alan koulutusta. Voit myös varata kaveriporukallesi ajan tuotantokierrokselle sekä ohjattuun tastingiin, johon voit halutessasi yhdistää yläkerrassa toimivan PetriS Chocoladen suklaastudion tuoreeltaan valmistettuja suklaita tai kahvilan herkullisia ruokia sekä leivonnaisia.

www.bsp.fi/fi Facebook.com/brinkhalls Instagram.com/brinkhallsparkling
Yhteystiedot
Brinkhall Sparkling / Brinkhallin Siideritalo
+358 40 153 6023
Design Hill
Vaskiontie 418
Halikko
https://www.bsp.fi/fi/