Hyppää sisältöön

Astrum-Keskus

Salorankatu 5-5, Salo
Kohde on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Astrum Keskus, Astrum Areena juhlasali, jossa järjestät upeat juhlat.
Astrum Keskus, Astrum Areena juhlasali
Astrum Keskus, lounas- ja tilausravintola Mama's tarjoilee maukkaat herkut valintasi mukaan
Astrum Keskuksesta löydät tähtiä Lauri Tähkästä Helsingin kaupungin teatterin tähtiin kuten teatterin omat, kehutut esitykset
Astrum Keskus, Elektroniikkamuseo tarjoaa aktiviteetteja sekä pienemmmille, että suuremille vierailijoille
Astrum Keskus, Hanhivaaran liikuntakeskuksen monipuoliseen tarjontaan kuuluu myös Hanhivaaran keilahalli, Padel kentät, snooker ja biljardi, simulaattorigolf, sulkapallo ja pickle ball, kuplafutis, iWall, kuntosali ja monipuoliset ryhmäliikuntatunnit.

Kokous- ja tapahtumapaikka täynnä nostalgiaa

Astrum-Keskuksessa olet salolaisen elektroniikkaosaamisen juurilla, sillä Saloran entiset tehdastilat ja pääkonttori tarjoavat aivan omanlaisensa, persoonallisen ympäristön työhön, kokouksiin ja vapaa-ajan viettoon. Tutustu koko mielenkiintoiseen historiikkiin kotisivuillamme www.astrumkeskuks.fi. Tiesitkö, että Astrum-Keskus on myös yksi aurinkoenergian hyödyntämisen edelläkävijä?

Astrum-Keskuksessa on kaikki mitä tarvitaan onnistuneeseen päivään, sillä valittavanasi on oheisohjelmatarjonta, jota et muualta saa – autonäyttelystä teatteriin.

Astrum-Keskus sijaitsee Salossa, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta.  Juna-asema sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä ja kaukoliikenteen linja-autojen pysäkki tien toisella puolella!

Astrum Keskuksesta löydät kokoustilat juuri teidän tarpeisiinne. Vaihtoehdoista löytyy 8-10- hengen Jousto, 20- hengen Live, 20- hengen saunakokoustila hanhivaarassa, 40- hengen Salora sekä upea kokous- ja juhlatila Areena jossa pidät isommatkin kokoukset ja seminaarit tai tuot vieraasi juhlimaan näyttävästi. Monipuoliseen tilaan mahtuu jopa 500 henkeä ja esiintymislavalla on tilaa bändille/orkesterille. Lisäksi teatterisali tarjoaa pehmeät penkit 353 hengelle.

Tarjoilut järjestyvät vaivattomasti ja ammattitaidolla Lounas,- ja tilausravintola Mama´sista joka sijaitsee kokoustilojen välittömässä läheisyydessä.

Astrum Keskuksessa viihtyy koko perhe! Treenaa, keilaa, rentoudu Salon suurimmassa liikuntakeskuksessa, Hanhivaaran liikuntakeskuksessa. Kehon hoidoista treenin päätteeksi vastaa osteopaatti Antti Rindell, Praxiasta. Nauti Teatteri ProVinssin kattavasta viihdevalikoimasta, Hyppää keskelle kiehtovaa Salon teknologiahistoriaa Salon elektroniikkamuseossa ja tutustu Saloran radio- ja tv tehtaan näyttelyyn ja pelaa vaikka hetki nostalgia videopelejä. Ravintola Mama´s tarjoilee maittavan lounaan ja koko perhe voi testata nokkeluuttaan Exit Games Salon kolmessa eri pakohuoneessa josta on 60 minuuttia aikaa ratkoa tiensä ulos. Simulaattorigolf, biljardi- ja snooker, sulkapallo, pickleball ja suuren suosion saaneet Padel- kentät ovat käytettävissäsi! A-oikeuksin varusteltu kahvio tarjoilee suolaista ja makeaa ja suuresta näytöstä voi seurata esim. jääkiekko- ja jalkapallo-otteluita!

Hotel Salora tarjoaa modernia majoitusta tilavissa huoneissa, joihin kuljetaan ovikoodien kautta. Edullinen majoitus, useilla eduilla, aamupalan kanssa tai ilman, sinä päätät!

Jos haluat myös oman yrityksesi Astrum-Keskukseen, ota yhteyttä, niin kerromme vuokratiloistamme!

Lämpimästi tervetuloa Astrum-Keskukseen!

 

Astrum-Keskuksen monipuoliset palvelut Astrum-Keskus, ota yhteyttä! Astrum-Keskus järjestä tapahtuma Astrum-Keskus aktiviteetit Astrum-Keskus Facebook Astrum-Keskus Instagram
Yhteystiedot
Astrum-Keskus
+358 44 777 3999
Salorankatu 5-5, 24240 SALO