Hyppää sisältöön

Aarresaari Kirpputori Kahvila

Vilhonkatu 22, Salo
Kirpputori Kahvila Aarresaari julkisivu, koruja, kelloja, taidelasia, keäilyesineitä, peltiautoja, puukkoja, militariaa, mitaleita, rahoja
Kirpputori Kahvila Aarresaari vitriinit, koruja, kelloja, taidelasia, keäilyesineitä, peltiautoja, puukkoja, militariaa, mitaleita, rahoja.
Kirpputori Kahvila Aarresaari, lastenvaatteita, taidelasia, marimekko mekko, peltiautoja, puukkoja, militariaa, mitaleita, rahoja

Siisti ja avara keskustan kirppis lähellä kauppakeskus Plazaa ja linja-auto-asemaa. Viihtyisä kahviomme tarjoaa lisäksi monenlaista herkkua ostosten lomassa.

Aarresaari on Avara ja valoisa itsepalvelukirppis, johon on aina mukava tulla! Liikuntarajoitteiset olemme huomioineet leveillä käytävillä ja viihtyisässä 50 hengen kahviossamme on lapsille leikkipaikka non-stop piirrettyineen. Meillä voit joko vain shoppailla tai vuokrata meiltä siistin myyntipaikan. Myyjille on tarjolla on monenlaisia myyntipaikkoja, on pöytiä joko rekillä tai ilman on erikokoisia myyntihuoneita ja alueita sekä lukittuja vitriinihyllyjä arvotavaroille. Pöytävuokraaja voi lisäksi tuoda myytäväksi yhteisille alueille yhden esineen kerrallaan esim. polkupyörän tai lasten rattaat sekä pari mattoa ja valaisinta jos alueilla on tilaa. Kirpputorin takaosasta löytyy runsaasti kiinnostavia retro ja antiikki huonekaluja. Kirppiksellä on kameravalvonta ja lisäksi voit hankkia meiltä tuotteisiisi sekä tarra että nappihälyttimiä. Vuokra-aika voi meillä alkaa mistä viikonpäivästä tahansa. Lämpimästi tervetuloa joko myymään tai ostoksille!

Aukioloajat:

Ma-Pe 10.00 -18.00
La. 10.00 – 15.00
Su. 10.00 – 15.00

 

Kirppis-Kahvila Aarresaari Salon.fi sivustolla secondhand
Yhteystiedot
Salon Aarresaari Oy
+358 40 769 0890
Vilhonkatu 22, 24240 Salo
https://www.kirppisaarresaari.fi